Fontos tudni, hogy nem elég csak zsírbontó technológiát alkalmaznunk a körméret-csökkentés céljából, hiszen egyrészt nem mindegyik módszer után érhető el siker, ha például nem alkalmazunk zsírelvezetést, másrészt ki ne akarná maximalizálni a végeredményt?

Karcsúsítás - HIFU

A HIFU a High Intensity Focused Ultrasound angol szóból képzett képszó, melynek jelentése a magas intenzitású fókuszált ultrahang energia. Ezt a technológiát alkalmazzuk egy ún. Liposonic Lite alakformálógép segítségével. HIFU-zás során számunkra hallatlan hanghullámok képződnek, amelyek hatására bőrünkben hő képződik. Ez az eljárás jóval melegebb hőhatást tud kifejteni a bőr mélyebb rétegeiben, mint eddig bármelyik másik. Ez a bőrünkben létrejövő hő öli meg a környező zsírsejteket. A magas hőfok nem csak a zsírbontást eredményezi, hanem ez idő alatt a szervezetünkben beindul a kollagén termelés, ami elősegíti a lekezelt bőrfelület feszesítését is.

Bővebben

Zsírfagyasztás - kriolipolízis

A kriolipolízis az alakformáló kezelések piacvezető technológiája. Szervezetünk zsírsejtjei a legérzékenyebbek a hő változásra, így a kontrolállt hűtésnek köszönhetően könnyen elhalnak. A zsírsejtek eliminálódnak és a kezelés után is még hónapokig vékonyodik a nem kívánt zsírréteg. A technológia előnye, hogy nem kíván meg semmilyen szigorúbb fogyókúrát a kúra alatt, továbbá az elhalt zsírsejtek elvezetése véget nem szükséges kiürítő kezeléssel kiegészíteni a kezelést a sikeresség érdekében.

Bővebben

Méregtelenítés - nyomásterápia hullámmasszázzsal

Modern korunkban a méregtelenítésre számos lehetőségünk van. Az egyik legkomplexebb és leghatékonyabb módszer a nyomásterápia, amelyet egy ún. hullámmasszázs géppel hajtunk végre. A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsák, megszüntessék a duzzanatokat és fokozzák keringést. A kezelés a sűrített levegő általi masszázson alapul. A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket helyezünk fel.

Bővebben

Feszesítés - kavitáció

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik modern, kiemelkedően hatékony vívmánya. A kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. A kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken. A plasztikai beavatkozásokkal ellentétben ez a kezelés fájdalommentes és biztonságos.

Bővebben

Rádiófrekvenciás testkezelés

Bőrfeszesítő, zsírbontó eljárás

Férfiak és nők számára is kiváló kezelés, az arc és a test bőrének feszesítésére, a zsírsejtek rádiófrekvenciával történő felmelegítésével a cellák falai megnyílnak és a zsír a kötőszövetbe távozik.

A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere folyamatok, a vér,-és nyirokkeringés.

Bővebben