bike, Brown, lifestyle, white

Published: február 22, 2016

Zsírfagyasztás (kriolipolízis)

MIÉRT VÁLASSZUK A KRIOLIPOLÍZIST?

Remek eredményeket produkál,a zsírsejtek kiürülése biztonságos, természetes és folyamatos. Nincs szükség radikális diétára, akár 26%-os zsírszövet csökkenés már 1 kezelés után. Tartós alakformálást érhetünk el vele.

MI IS AZ A KRIOLIPOLÍZIS?

Non-invazív eljárás, zsírfagyasztás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket,melyek a mozgásnak és a diétánknak ellenállnak. Ezen eljárás leghatékonyabban a hasról, az oldalakról és a hátról tünteti el a zsírpárnákat

A hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik

HOGYAN IS MŰKÖDIK?

A kriolipolízis technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket bontja a környező szövetek megsértése nélkül. A kriolipolízist, a zsírleszívás alternatívájaként ismerik.

A kriolipolízis során a bőrre helyezett kezelőfej lehűti a megcélzott zsírsejteket akár -10 celsius fokra, s ezáltal megindul a zsírbontás folyamata, kezelőfejbe beépített vákuum pedig segít hogy a hűtő panelek irányába húzza a zsírpárnákat.

A kezelt zsírsejtek természetes módon távoznak, az eljárás során a hűtés következtében a zsírsejtekben található trigliceridek szilárd halmazállapotúvá válnak, ennek következtében apoptózis azaz úgynevezett programozott sejthalál következik be, ami a szervezet számára feleslegessé vált sejtek ütemezett eltűntetését jelenti s így a zsírréteg csökkenését eredményezi.

MIVEL FOKOZHATJUK A HATÁST?

Sok folyadék fogyasztása ajánlott, víz illetve zöld tea például tökéletes.

Kezelés után,kivezetésként mindenképp ajánljuk vendégeink részére minimum egy alkalommal hullámmasszázs ágyunk használatát, 30 perc időtartamra. Így támogatjuk a méregtelenítő folyamatokat. Fontos, mivel a felszabadult zsírok a sejtek közötti térbe áramlanak,így tehermentesíthetjük a kiválasztó szerveket

bike, Brown, lifestyle, white

Published: február 22, 2016

KINEK AJÁNLJUK?

KINEK AJÁNLOTT LEGINKÁBB? Helyi, lokális céllal használjuk, makacs zsírpárnák kezelésére, melyek nem reagálnak a diétára, sportra. Mindenkinél alkalmazható, aki részt vett kriolipolízis kezelésen, nagyon elégedett az eredménnyel.

FÁJDALMAS AZ ELJÁRÁS?

Az eljárás nem fájdalmas, Raynaud szindóma esetén tilos a kezelést alkalmazni. Enyhe bőrpír jelentkezhet.

HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Egy kezelés 30-60 perc. Egy kúra 3-6 kezelésből áll, melyet 6 hónap alatt végezhetünk el.

KEZELÉST KÖVETŐEN VAN FONTOS TEENDŐ?

Kezelt terület enyhe átmasszírozása.