bike, Brown, lifestyle, white

Published: február 26, 2019

Karcsúsítás (HIFU)

MIÉRT VÁLASSZUK A HIFUKEZELÉST?

Egyedülálló zsírbontási technika,8-13mm mélyen végez zsírbontást, a bőrszövet károsodása nélkül. Napjaink leghatékonyabb non-invazív, zsírbontó és feszesítő kezelése. Ezen eljárás azon a tényen alapszik, hogy 56 celsius fok felett visszafordíthatatlan sejthalál következik be, a környező szövetek károsítása nélkül, a zsírsejtek megsemmisülnek.

3in 1 kezelés: zsírbontás; cellulit kezelés; feszesítés

MI IS AZ A HIFU TECHNOLÓGIA?

High Intensity Focused Ultrasound, magyarul nagy frekvenciás fókuszált ultrahang, amely úgy képes áthatolni a bőr felső rétegein,hogy semmiféle károsodást nem idéz elő,mivel a hatást közvetlen a zsírszövetben fejti ki

HOGYAN IS MŰKÖDIK?

A speciális kezelőfejet magasan fókuszált ultrahang hagyja el, amely a megcélzott rétegben a zsírsejtek kiürüléséhez vezet,a kezelési területen a kezelőfejbe illesztett ultrahang alkotó egység fokozatosan pásztázza át a kijelölt területet, létrehozva ezáltal egy egységes, 576 pontból álló mátrix rácsot. A rácsszerkezet alapját követve a zsírréteg több dimenzióban kezd elvékonyodni. A pásztázó kezelőfej, a rendkívül sok pont, a magas energia és a precíz mélység célzás drasztikus eredményeket produkál.

A kezelést követően a megsemmisült zsírsejtek falát és tartalmát az úgynevezett makrofág sejtek szállítják el. Ezek a sejttörmelékek a nyirokrendszeren át a májig szállítódnak, ahol megtörténik a végleges kiválasztás. Az aktív zsírbontási folyamat eltarthat 1 kezelés után 8-12 hétig is!!!, tehát a hatás nem azonnal látható. Klinikai vizsgálatok szerint, a kezelést követő 18.héten, a kezelt zsírsejtek 95%-a megsemmisült!

MIVEL FOKOZHATJUK A HATÁST?

Sok folyadék fogyasztása ajánlott, víz illetve zöld tea például tökéletes.

Kezelés előtt mindenképp ajánljuk vendégeink részére minimum egy alkalommal hullámmasszázs ágyunk használatát, 30 perc időtartamra. Így már az előkezelés során beindítjuk a méregtelenítő folyamatokat. Fontos, mivel a felszabadult zsírok a sejtek közötti térbe áramlanak,így tehermentesíthetjük a kiválasztó szerveket

bike, Brown, lifestyle, white

Published: február 26, 2019

KINEK AJÁNLJUK?

Akinek hasi, fenék, derék, felkar és a combon kialakult zsírpárnák csökkentése, eltávolítása a cél. Ezenkívül jól használható testkontúr javítására, feszesítésre, cellulit csökkentésére. Fogyókúra kiegészítésére, zsírcsökkentési folyamatok gyorsítására, feszesedés elősegítésére: látványos eredményeket produkálhatunk a lokális célzásnak köszönhetően.

FÁJDALMAS AZ ELJÁRÁS?

Mivel alapvetően a hőképződés járhat kellemetlen érzettel, magasabb energiaszinteken erősebb lehet a kényelmetlenség, csipkelődő-szúró érzetet tapasztalhatunk, amit jégspray folyamatos használatával tudunk enyhíteni. 10-es fájdalom-skálán, 5,7 pontot adnak pácienseink, inkább az enyhén kellemetlen meghatározás a jellemző.

HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Általában elegendő egy kezelés, problémásabb esetekben 2-3 alkalom indokolt lehet, De amennyiben ismétlő kezelésre lenne szükség, azt 3 hónappal később végezhetjük!

KEZELÉST KÖVETŐEN VAN FONTOS TEENDŐ?

Kezelés utáni 24 órában a kezelt területet ne áztassuk, és ne érje meleg víz Kezelés után 48 óráig kerülni kell az izzadással járó sporttevékenységet Kezelés után 1 hétig kerülni kell a napsugárzást, szoláriumozást, peelinget, gyantázást, szaunázást