bike, Brown, lifestyle, white

Published: február 26, 2019

Hullámmasszázs

MIÉRT JÓ A HULLÁMMASSZÁZS?

Serkenti a nyirok,-és vérkeringést,lazítja az izmokat,serkenti a méreganyagok elvezetését, feszesíti a megereszkedett szöveteket, erősíti az immunrendszert

HOGYAN IS MŰKÖDIK?

A készülék elektromos pulzusokat generál, a test speciális pontjait stimulálja.

A nyomásterápia a kontrollált nyomású pneumatikus masszázzsal segít leküzdeni a rendellenességeket. A gépi kompressziós eljárás lényege hogy a páciens testére speciálisan kialakított légkamrákból álló egységeket helyezünk fel. Az ún. 8 légkamrás köpeny szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez erőteljes élénkítő hatást gyakorol a nyirok,-és vérkeringésre.

Testrészenként külön állítható infrabemenetekkel, infravörös karcsúsító kezelés gyorsítja az anyagcserét.

MIVEL FOKOZHATJUK A HATÁST?

Sok folyadék fogyasztása ajánlott, víz illetve zöld tea például tökéletes.

bike, Brown, lifestyle, white

Published: február 26, 2019

KINEK AJÁNLJUK?

Mindenkinél alkalmazható! Testkezelések utáni kivezetésként, műtétek utáni rehabilitáció támogatására, cellulit kezelésre,ödéma kezelésére, támogatja a test méregtelenítő folyamatait, szövetek revitalizálására és a bőrtónus javítására kifejezetten ajánljuk. Kényelmes, pihentető de rendkívül intenzív.

NYOMÁSTERÁPIA ELŐNYEI

Csökkenti, a szövetközi folyadékot, a visszereket és azok tüneteit, a cellulitot, túlsúlyt, reumatikus panaszokat, trombózis esélyét, nyirok,-és vénás ödémát.

HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Egy kezelés 30 perc ( de időkorlát nincsen súlyos esetben akár több órát is tarthat egy kezelés). Akár heti 2-3 alkalommal (súlyos esetben akár minden nap). Egy kúra 8-10 alkalom.

KEZELÉST KÖVETŐEN VAN FONTOS TEENDŐ?

Kezelés utáni 24 órában a kezelt területet ne áztassuk, és ne érje meleg víz Kezelés után 48 óráig kerülni kell az izzadással járó sporttevékenységet Kezelés után 1 hétig kerülni kell a napsugárzást, szoláriumozást, peelinget, gyantázást, szaunázást