bike, Brown, lifestyle, white

Published: február 20, 2019

Feszesítés (kavitáció)

MIÉRT VÁLASSZUK A KAVITÁCIÓS KEZELÉST?

Non-invazív eljárás, a kavitációs zsírbontás napjaink egyik legnépszerűbb alakformálási módja,gyors és hatékony.

Előnye a sebészeti zsírleszíváshoz képest, hogy szövődmények nem alakulhatnak ki, kevesebb a kontraindikáció és lényegesen olcsóbb.

MI IS AZ A KAVITÁCIÓ?

A kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre, ezen buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre,mely az ott található zsírsejteket szétbontják, és az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol megtörténik a lebontás, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

HOGYAN IS MŰKÖDIK?

Az ultrahangos zsírbontás alkalmával, felgyorsul a nyirokáramlás és a sejtanyagcsere.

A zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek, ezért hatása hosszantartó. A megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. A kezelés hatására formálódik az alak,feszesedik a bőr, csökken a cellulit.

MIVEL FOKOZHATJUK A HATÁST?

Sok (2,5-3 liter) folyadék fogyasztása ajánlott, víz illetve zöld tea például tökéletes.

Kezelés előtt mindenképp ajánljuk vendégeink részére minimum egy alkalommal hullámmasszázs ágyunk használatát, 30 perc időtartamra. Így már az előkezelés során beindítjuk a méregtelenítő folyamatokat. Fontos, mivel a felszabadult zsírok a sejtek közötti térbe áramlanak,így tehermentesíthetjük a kiválasztó szerveket

Az ultrahangos kezeléshez, speciális gélt használunk melyekhez hatást fokozó szérumokat keverhetünk, így a végeredmény még látványosabb lehet.

bike, Brown, lifestyle, white

Published: február 20, 2019

KINEK AJÁNLJUK?

Kar, has, fenék, csípő és comb területeken lokális zsírbontásra tökéletes eljárás, cellulitos bőrkép javítására, karcsúsításra, feszesítésre ajánljuk. Általánosságban elmondható, hogy egy kúra alatt vendégeink 1-2 ruhaméret csökkenést érnek el.

FÁJDALMAS AZ ELJÁRÁS?

A kezelés teljesen fájdalommentes, és biztonságos a kúra alatt a napi tevékenység zavartalanul folytatható. A kezelés során csak egy speciális ciripelő hangot lehet hallani

HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Egy kezelés egy testtájékon max. 20 perc lehet,és egy kezelés alatt maximum 40 percig kezelhetünk, tehát így alkalmanként két területet érinthetünk, pl. has-csípő vagy fenék-comb, stb. Két kezelés között maximum 72 óra telhet el! Egy kúra 6-10 kezelésből áll. Egy kúra után (10 kezelés), 12 hét szünetet kell tartani!

KEZELÉST KÖVETŐEN VAN FONTOS TEENDŐ?

Kavitációs kezelés után, 24-48 órás diéta ajánlott, és nagyon fontos a fokozott folyadékbevitel! Fontos a kezelés utáni kivezetés, hullámmasszázs, vagy min.30 perc séta