bike, Brown, lifestyle, white

Published: február 26, 2019

Arckezelés rádiófrekvenciával

MIÉRT VÁLASSZUK A RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉST?

Férfiak és nők számára is kiváló kezelés, az arc és a test bőrének feszesítésére, a zsírsejtek rádiófrekvenciával történő felmelegítésével a cellák falai megnyílnak és a zsír a kötőszövetbe távozik.

MI IS AZ A RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS?

A termikus hatás és az elektromágneses hatás a bőrben pozitív irányú változásokat hoz létre.  Non-invazív eljárás, mely fájdalommentes, nincs szükség felépülési időre.

Arckezelésnél a kezelt terület hőmérséklete 40-41 celsius fok, mely így a kollagén és elasztin termelést serkenti, javul a bőr tónusa, az arc feszesebbé válik.

HOGYAN IS MŰKÖDIK?

A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere folyamatok, a vér,-és nyirokkeringés.

A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik termelésük. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul, a bőrkép látványosan javul, a bőr megújul.

MIVEL FOKOZHATJUK A HATÁST?

Sok folyadék fogyasztása ajánlott, víz illetve zöld tea például tökéletes.

bike, Brown, lifestyle, white

Published: február 26, 2019

KINEK AJÁNLJUK?

Mindenkinél alkalmazható!

FÁJDALMAS AZ ELJÁRÁS?

Az eljárás nem fájdalmas. Enyhe bőrpír jelentkezhet.

HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Egy kezelés arcra 20-30 perc. Egy kúra 5-8 kezelésből áll, 2 kezelés között minimum 5 napnak el kell telnie de maximum 2 hét telhet el.

KEZELÉST KÖVETŐEN VAN FONTOS TEENDŐ?

1-2 napig alkohol fogyasztása nem ajánlott! 24 órán belül tilos a napozás, szolárium, peeling, gyantázás. 48-72 órán belül tilos szaunázni, erős izzadással járó sportolási tevékenységet végezni.